sandvis-fest-hochland

Hochland te invită la Sandviş Fest

De la mic la mare, cu toţii iubim sandvişurile, insă fiecare avem propriul mod de a le prepara. Indiferent că sandvişul preferat este cel pe care ţi-l pregătea mama când erai mic(ă) sau sandivşul pe care l-ai preparat dupa reţeta unui mare chef, găsită pe YouTube, fiecare sandviş are povestea lui. Dar dacă totuşi nu ai un sandviş preferat până în prezent sau dacă vrei să încerci combinaţii noi, Hochland îţi pune la dispoziţie în secţiunea Reţete câteva video-uri pline de inspiraţie. Cine ştie, poate mâine dimineaţă îţi suprinzi partenerul cu un mic dejun super savuros?

Hochland dă startul campaniei Sandviş Fest, un adevărat festival internaţional al gusturilor, în care te inspiră cu reţete speciale de sandvişuri, pline de savoare şi culoare. Hochland te aşteaptă în locaţiile partenere cu demonstraţii culinare din partea unui bucătari profesionişti şi premii pentru fiecare. Poţi vedea programul şi locaţiile în secţiunea Demonstraţii.

În plus, pentru orice produs Hochland cumpărat în perioada 1 Octombrie – 30 Noiembrie 2016 ai şansa de a câştiga zilnic un Grill Philips şi produse Hochland, iar săptămânal o excursie la festivalul Taste of Florence. Tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii bonul fiscal pe sandvisfest.ro şi afli pe loc dacă ai câştigat.

 

Fara comentarii

Scrie un comentariu

Vrei să fii la curent cu cele mai cool concursuri organizate/dezvoltate de noi?

Atunci înscrie-te la newsletter!

Eu.Concurez.RO

ÎNSCRIE-TE
Eu.Concurez.RO