vegeta-grill-instore-featured

Vegeta Grill încinge grătarele cu premii

Pentru că iarba verde şi vremea te invită la grătar, hai în bucătăria de vară. Vara aceasta Vegeta stârneşte pofta de grătare cu noile produse special create pentru prepararea cărnii.

În perioada 27 iulie – 27 septembrie, Vegeta lansează Campania Vegeta Grill încinge grătarele cu premii, în care apetitul gustului pentru grătare se răsplăteşte cu premii.

Dacă eşti un împătimit al grătarelor, te bucuri de mesele în aer liber împreună cu oamenii dragi sau antrenezi bucătarul din tine, Vegeta te invită să descoperi noua gamă de produse pentru grătar şi să intrii în promoţia care îţi poate aduce premii zilnice, săptămânale sau premiul cel mare.

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 15 premii zilnice constând în accesorii pentru grătar sau săptămânal un grill electric Tefal.  Ești înscris automat și în extragerea pentru premiul cel mare, o vacanţă în Croaţia pentru 2 persoane.

Pentru a te înscrie în campanie, cumpără orice produs Vegeta participant în promoție şi anume toate produsele Vegeta Grill, atât noile condimente deshidratate, cât și Vegeta condimente lichide pentru marinare. De asemenea, parte din promoție sunt și noile Condimente lichide Universal și cu Usturoi pentru marinarea fripturilor pregătite acasă, alături de condimentele deshidratate, dar și de noul concept culinar Ajvar.

Fiecare produs participant la promoție va fi însoțit de o etichetă cu un cod unic răzuibil, ce trebuie înscris pe site-ul http://vegeta.ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu

Vrei să fii la curent cu cele mai cool concursuri organizate/dezvoltate de noi?

Atunci înscrie-te la newsletter!

Eu.Concurez.RO

ÎNSCRIE-TE
Eu.Concurez.RO