Termeni si Conditii

  1. CONDITII GENERALE

Accesarea si folosirea site-ului, inclusiv inregistrarea unui cont de utilizator pe https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro  implica obligatoriu acceptarea termenilor si a conditiilor ce urmeaza a fi explicit exprimate mai jos.

Site-urile https://Concurez.ro  si https://eu.Concurez.ro  sunt detinute si operate de Woopy Media SRL, cu sediul in Str. Nucului nr.6, V-101, sc 2, et 3, ap 41, Sector 3, Bucuresti – Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9167/08.08.2012, avand CUI: 30530475

  1. UTILIZAREA INFORMATIILOR

Accesarea site-ului https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro  , folosirea informatiilor prezentate de catre acesta, vizitarea paginilor, trimiterea de e-mail-uri adresate https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte la primirea notificarilor din partea Concurez.ro , in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Concurez.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Concurez.ro .ro, sub incidenta Legii nr.8/1996 SI a Art.42 din Legea 161/2003.

Pe site-ul https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro  , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

Concurez.ro nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale probleme survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea SI confidentialitatea contului si a parolei sale.

Concurez.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

  1. CATEGORII DE UTILIZATORI

Vizitatori:

a). Neinregistrati – pot accesa paginile site-ului si pot vizualiza concursurile active ale partenerilor, dar nu se pot inscrie in competitii.

b). Inregistrati – acestia completeaza un formular cu datele de identificare personale, in baza caruia vor obtine datele de autentificare pe site-ul https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro  . Utilizatorii inregistrati se pot inscrie in concursurile partenerilor  isi pot actualize datele contului si pot vizualiza statisticile aferente concursurilor la care au participant, in contul lor..

Prin folosirea site-ului https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   utilizatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, acestia inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   sau detinatorilor legali ai acestuia, in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   va permite sa identifice utilizatorii serviciilor sale , sa contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, sa ofere periodic informari despre oferta comerciala, despre functiile noi ale acestuia, despre promotii si campanii promotionale, despre oferte de sarbatori ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii inregistrati sau nu, au la dispozitie gratuit optiunea de dezabonare accesand link-ul din newsletter destinat dezabonarii.

Inregistrarea unui utilizator persoana fizica in site-ul https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   se face dupa acordul scris al Concurez.ro si presupune acordul explicit si neechivoc privind inregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de catre Concurez.ro , in conditiile stipulate de Legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveti dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

  1. SERVICII OFERITE 

Concurez.ro pune la dispozitia vizitatorilor (inregistrati sau neinregistrati) informatii despre concursurile organizate sau dezvoltate de Concurez.ro. În materialele informative publicate pe COncurez.ro, utilizatorii inregistrati sau neinregistratii sunt informati asupra mecanismului de concurs: care sunt criteriile de eligibilitate pentru inscrierea in concurs, care sunt premiile care poti fi castigate, care sunt etapele care trebuie parcurse pentru inregistrarea in concurs, care sunt datele la care se publica castigarorii precum si alte date suplimentare, daca este cazul.

In cazul in care concursurile publicate sunt organizate de parteneri, Concurez.ro nu este raspunzatoare pentru mecanismul concursului, criteriile de eligibilitate, conditiile de concurs sau acordarea premiilor. Intreaga responsabilitate pentru organizarea concursului si premierea castigatorilor este asumata de Partenerul care a organizat concursul.

Concurez.ro nu garanteaza ca  informatiile referitorare la descrierea concursurilor organizate de parteneri sunt corecte, complete, de incredere, actualizate sau fara erori.

  1. RESPONSABILITATI SI OBLIGATII

Concurez.ro nu poate fi facut raspunzator de calitatea produselor care sunt oferite ca premii in concursurile organizate de parteneri. Responsabilitatea este in totalitate a partenerilor Concurez.ro  care au organizat concursurile.

Concurez.ro nu este raspunzator pentru schimbarile de continut sau mechanism ale concursurilor expuse pe site-ul Concurez.ro .ro. Responsabilitatea este in totalitate a partenerilor Concurez.ro  care au organizat concursurile.

Concurez.ro poate furniza legaturi directe catre alte site-uri web ale unor terti. Concurez.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube ale utilizatorilor survenite in urma accesarii linkurilor puse la dispozitie pe site-ul Concurez.ro .ro. Prin utilizarea legaturilor directe catre alte site-uri, la parasirea site-ului Concurez.ro .ro, utilizatorului va fi supus termenilor si conditiilor aplicabile pe respectivele site-uri.

Concurez.ro nu garanteaza si nu este raspunzator in cazul in care premiile castigate prin participarea la un concurs nu corespund cu descrierea acestora din mecanismul concursului. Orice reclamatie privind aceste aspecte se va partenerilor Concurez.ro  care detin cupoanele de reducere

  1. LITIGII

Prin folosirea site-ului https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   utilizatorul se declara de acord cu “Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea noastra sau partenerii nostrii se va rezolva pe cale amiabila in termen de 20 zile lucratoare. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de instanta conform rigorilor legii.

  1. DISPOZITII FINALE

Concurez.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro  , a structurii acestuia, a continutului acestuia, a informatiilor cuprinse in acesta , inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara o notificare prealabila.

In sprijinul informarii corecte ale vizitatorilor, https://Concurez.ro  si/sau https://eu.Concurez.ro   poate contine link-uri (trimiteri) catre alte site-uri a caror functionalitate si valabilitate nu o putem verifica continuu si pentru care Concurez.ro nu isi asuma nicio raspundere.

Vrei să fii la curent cu cele mai cool concursuri organizate/dezvoltate de noi?

Atunci înscrie-te la newsletter!

Eu.Concurez.RO

ÎNSCRIE-TE
Eu.Concurez.RO